Program platforme Clubture | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

Program platforme Clubture

Otvorene su prijave za prijedloge suradničkog projekta ili turneje na 18. krug programa Clubture-Hr: Programska razmjena i suradnja.

ROK: 11.09.2017

Otvorene su prijave za prijedloge suradničkog projekta ili turneje na 18. krug programa Clubture-Hr: Programska razmjena i suradnja.

"Clubture-Hr: programska razmjena i suradnja" temeljni je program platforme Clubture pokrenut 2002. godine. Temelji se na izravnoj suradnji organizacija nezavisne kulture koje zajednički organiziraju javna kulturna događanja u različitim gradovima i mjestima širom zemlje.

Prijedlog suradničkog projekta ili turneje u svojstvu nositelja na 1. pozivu mogu prijaviti sve udruge, neformalne inicijative ili umjetničke organizacije iz područja djelovanja mreže Clubture.

Ovo je jedini poziv za predlaganje projekata i turneja u 18. krugu na koji se mogu prijaviti članice mreže, odnosno organizacije koje su dosad provodile suradničke projekte i turneje u svojstvu nositelja kroz platformu Clubture! Clubture će krajem 2017. godine objaviti još jedan poziv na koji će se moći prijaviti isključivo organizacije koje nisu članice platforme i koje dosad nisu provodile suradničke projekte i turneje u okviru platforme.

Prijaviti se može:

- suradnički projekt (niz od minimalno 3 različita događanja u 3 različita grada ili mjesta) ili

- turneja (1 događanje koje se realizira u minimalno 3 različita grada ili mjesta)

Rok za prijavu je 11. rujna 2017. u 14 sati, a ostale informacije potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 14.07.2017