Programi u Dnevnom boravku Rojca | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Programi u Dnevnom boravku Rojca

Svoje prijedloge, neovisno o stupnju razrađenosti, mogu poslati svi pojedinci, organizacije civilnog društva i umjetničke organizacije iz različitih sektora civilnog djelovanja.

ROK: 31.12.2018

Savez udruga Rojca objavljuje otvoreni poziv svim pojedincima, organizacijama civilnog društva i umjetničkim organizacijama za predlaganje programa u Dnevnom boravku Rojca za 2018. godinu.

Dnevni boravak je multifunkcionalan prostor površine od 264 kvadrata, koji pojedincima i udrugama iz Društvenog centra Rojc i izvan njega daje mogućnost prezentacije programa iz različitih sektora civilnog djelovanja. Samo u prošloj godini u Dnevnom boravku održano je 158 različitih programa koje je kreiralo 47 organizacija.

Prijedlozi programa (scenske izvedbe, projekcije, radionice, tribine, predavanja, izložbe, medijski projekti itd.) mogu biti ideje koje je potrebno razraditi, ali i već osmišljeni projekti. 

Prijava mora sadržavati ime organizacije/pojedinca, opis programa, plan/scenarij događanja, kratke bilješke o sudionicima izvedbe/izvođačima programa, tehničke potrebe i prijedlog termina.

Poziv je otvoren tijekom cijele 2018. godine, odnosno do popunjavanja termina.

Prijedlozi se šalju na mail adresu Programa u Rojcu. 

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 14.03.2018