Project Anywhere | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Project Anywhere

Project Anywhere globalno je recenzirana izložba posvećena umjetnosti i umjetničkim istraživanjima na krajnjim granicama lokacijskih specifičnosti. Opisi i slike prikazani su na web stranici, no ne radi se ni o online izložbi ni časopisu, nego sredstvu za isticanje umjetničkih projekata koji se nalaze izvan tradicionalnih izložbenih krugova. Project Anywhere zapravo je globalna izložba na kojoj je uloga kustosa zamijenjena je nepristranim evaluacijskim sustavom. 

Sve podnesene prijedlogepregladat če 4 akademska umjetnika/ce međunarodnog ugleda, a ponovno poslane "privremeno prihvaćene" prijedloge pregledat će Međunarodni urednički odbor organizacije.

Project Anywhere prihvaća prijedloge umjetnika i istraživača koji djeluju bilo gdje u svijetu i organiziran je kako bi odgovarao umjetnicima/cama koji traže neovisnu procjenu i međunarodnu platformu za širenje umjetničkog istraživanja.  Project Anywhere ne osigurava financiranje i ne očekuje ekskluzivnost. Podržavaju se suradnički ili kustoski projekti ili projekti koje organiziraju druge institucije.

Rok za prijave je 1. rujna 2019.

Više informacija potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 27.06.2019