Prozori u druge svjetove | kulturpunkt

Najave Radionica

<

Prozori u druge svjetove

Uz vodstvo umjetnika Johnathana Robertsa održava se besplatna kreativna radionica oslikavanja velikih slika na kojoj mogu sudjelovati svi, bez obzira na dob.

12.08.2017 , Zagreb - Art Park

U subotu, 12. kolovoza 2017. od 18 do 20 sati u zagrebačkom Art Parku u Tomićevoj te u organizaciji zagrebačkog Muzeja suvremene umjetnosti i Sekvoja centra održava  se besplatna kreativna radionica oslikavanja velikih slika. 

Svi su pozvani sudjelovati u iskustvu društvenog stvaralaštva, u kojem će sudionici svih dobnih skupina imati priliku zajedno bojati i oslikavati "prozore u druge svjetove". Tijekom ove zabavne i opuštajuće radionice, umjetnik Johnathan Roberts provest će sudionike kroz proces osmišljavanja i slikanja fantastičnih konceptualnih krajolika na nekoliko velikih drvenih ploča. Jedino što trebate ponijeti na radionicu jest udobna odjeća koja se može zaprljati! 

Johnathan će podijeliti male tajne upotrebe elemenata dizajna kako bi vaše umjetničko djelo dobilo dojam tajanstvenosti kao i trikove kombiniranja boja i svjetla koji će pomoći udahnuti život vašim idejama. Radionica će se odvijati na engleskom i hrvatskom jeziku, a prijaviti se možete slanjem prijave na email  ili jednostavno navratite u Art Park u subotu predvečer. Radionica će biti upotpunjena glazbom DJ-a i druženjem u obližnjem kafiću, a u slučaju kiše i lošeg vremena, odgađa se za sljedeću subotu. 

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 11.08.2017