Pustopoljine mašte i egzistencijalni nemiri | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Pustopoljine mašte i egzistencijalni nemiri

Varaždinski bend Zmajar na Booksinoj Škrabici predstavlja postava predvođena Jurom Ščapecom, Vinkom Vujecom i Kristijanom Vučajem.

31.01.2019 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

U četvrtak, 31. siječnja u 20.30 sati u sklopu Booksinog glazbenog programa Škrabica nastupa mladi varaždinski bend Zmajar

Bend je okupljen sada već davne 2011. godine, kao kolektiv entuzijasta koji spremno potiču "sve aktivnosti vezane za ljude i zmajeve". U međuvremenu su iskoračili iz okvira filozofskih promišljanja o zmajarenju i odletjeli u svijet ne bi li se promovirali u audiovizualnoj formi. Na koncu 2018. objavili su svoj prvi demo koji "slijedi pustopoljine mašte i egzistencijalne nemire jedne Svinjice, a zatvara se Razočaranjem".

Bend Zmajar u Booksi predstavlja postava predvođena Jurom Ščapecom na ukuleleu, Vinkom Vujecom na kontrabasu i Kristijanom Vučajem na melodici. 

Ulaz na koncert se ne naplaćuje, a publika ima priliku dati dobrovoljne novčane prilogu u škrabicu. Sav prikupljeni iznos daje se izvođačima, a kako je koncert potpuno akustičan, važno je napomenuti da se sluša u tišini, bez zvonjave mobitela i razgovaranja.

Škrabicu uređuje i vodi Ivana Krešić.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 29.01.2019