Put yourself in my place | kulturpunkt

Najave Predstavljanje

<

Put yourself in my place

Milijana Babić i Ida Hansson govorit će o projektu i prezentirati dio dokumentacije koja će postati osnovom za izložbu u okviru programa Europske prijestolnice kulture Umeå 2014.

18.12.2013 , Rijeka - Molekula
  • A
  • +
  • -

U umjetničkom projektu Put yourself in my place umjetnice Milijana Babić (Rijeka, HR) i Ida Hansson (Umeå, SE) zamjenjuju svoje životne i radne sredine, s ciljem prolaženja kroz iskustvo nekog drugog života u nekom dugom geografskom uglu Europe. U periodu od tri tjedna, svaka umjetnica izvodi seriju akcija koje proizlaze iz života druge umjetnice, promatrajući stvari iz svoje perspektive i konfrontirajući se sa samom sobom.

Milijana Babić i Ida Hansson će u Molekuli, 18. prosinca, u 19 sati govoriti o projektu i prezentirati dio dokumentacije koja će postati osnovom za izložbu koja će biti postavljena u okviru programa Europske prijestolnice kulture Umeå 2014.

Projekt se realizira u okviru platforme Corners. Corners je interkulturna platforma umjetnika koju oblikuje i pokreće partnerstvo kulturnih institucija na rubovim Europe.


Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 16.12.2013