Putovanje po vlastitoj mjeri | kulturpunkt

Najave Predavanje

<

Putovanje po vlastitoj mjeri

Održati drugi dio predavanja Kako jeftinije putovati koji će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za putovanje.

13.01.2017 , Zagreb - Booksa

U petak, 13. siječnja u 19 sati u Booksi će se održati drugi dio predavanja nazvanog Kako jeftinije putovati.

Prisutni će na ovom predavanju saznati kako organizirati vlastito putovanje na što povoljniji način, gdje pronaći potrebne informacije i na što obratiti pažnju kod planiranja putovanja.

S obzirom da je tema vrlo opširna, a savjeta mnogo, predavanje je podijeljeno u dva dijela. Na prvom dijelu koje je održano u studenom bilo je govora o odabiru destinacije i podijelili su se brojni savjeti vezani uz odabir i plaćanje transporta, pogotovo avionskog. Drugi dio predavanja više će se fokusirati na smještaj i kreativne načine pomoću kojih se može pronaći najpovoljnija opcija za vlastito putovanje.

Svoja će iskustva i savjete podijeliti Dijana Habjan, strastvena putnica koja već godinama sama organizira svoja putovanja, od onih ležernih i "ljenčaroških" do brzih i avanturističkih. Autobusom i brodom Dijana je obišla Filipine, Tajland, Singapur, Hong Kong i Kuala Lumpur, više od tisuću i pol kilometara po Rumunjskoj tj. Transilvaniji prošla je autom, na Siciliji je vlakom prolazila kroz livadu zahvaćenu vatrom, a Šri Lanku je prošla s privatnim vozačem te bila još na puno drugih mjesta, na puno različitih načina.

Svi koji dođu sigurno će na kraju predavanja imati dovoljno linkova i informacija da sami poslože cijenom pristupačno putovanje po vlastitoj mjeri.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 10.01.2017