Radio koji spaja | kulturpunkt

Najave Akcija

<

Radio koji spaja

Akcijom Benefit za Radio Rojc prikupljaju se sredstva potrebna za kupnju radijskog mixera i time kvalitetniji rad radija koji ne bi postojao bez svojih slušatelja.

26.07.2018 , Pula - Bivša vojarna Karlo Rojc
  • A
  • +
  • -

DC Rojc poziva da u četvrtak, 26. srpnja podržite akciju Benefit za Radio Rojc i pomognete u sakupljanju potrebnih 5 500 kuna za kupnju radijskog mixera. Bit će to treći komad opreme u vlasništvu Radio Rojca nakon mikrofona i pojačala za slušalice.

U akciji možete sudjelovati tako da ubacite koju kunicu u donacijske kutije, sudjelujete u večernjoj aukciji, posjetite štandove i kupite majicu, bedž, knjigu, ploču... i osvježite se u KarloBaru ili baru Kluba Kotač. Sav prihod namijenjen je kupnji opreme za Radio Rojc.

Radio Rojc započeo je sa radom 8. ožujka 2018. godine te se emitira putem streama na web stranici www.radio.rojc.eu i putem privremene frekvencije na 89,7 FM.

Radio Rojc, radio zajednice, radio koji spaja i radio koji, jednako kao i sam Društveni centar Rojc, ne bi postojao bez svojih korisnika/slušatelja, ali ni bez entuzijasta koji okupljeni oko stare i posuđene radijske opreme istinski progovaraju o važnosti društvene raznolikosti te omogućuju i drugima da sudjeluju u kreiranju medija otvorenog svačijem glasu, razmišljanju, problemu, potrebi. 

Više potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 25.07.2018