Radionica eksperimentalnog filma | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Radionica eksperimentalnog filma

Kino klub Split organizira radionicu eksperimentalnog filma pod mentorstvom Borisa Poljaka.

ROK: 02.08.2020

Kino klub Split uputio je poziv za sudjelovanje na radionici eksperimentalnog filma pod mentorstvom Borisa Poljaka. Radionica prima maksimalno šest polaznika koji će kroz grupna predavanja, individualne konzultacije i praktični rad moći realizirati svoje zamisli ili sudjelovati u realizaciji filmova drugih polaznika i polaznica.

Boris Poljak dugogodišnji je član Kini kluba Split gdje je od 1978. sudjelovao na realizaciji desetak neprofesionalnih filmova kao snimatelj ili autor. Od 1988. profesionalno se bavi filmom. Kao direktor fotografije snima preko pedeset kratkometražnih (dokumentarnih i eksperimentalnih) filmova te tri dugometražna igrana filma i nekoliko dugometražnih dokumentarnih filmova.

Radionica je besplatna za članove Kino kluba Split, a za sve ostale participacija iznosi 150 kn. Uvodno predavanje i upoznavanje održat će se 6. kolovoza s početkom u 18 sati u sali Kino kluba Split. Raspored predavanja, konzultacija i praktičnog rada dogovoriti će se s polaznicima na uvodnom predavanju.

Za prijavu na radionicu potrebno je ispuniti prijavni obrazac do 2. kolovoza 2020.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 29.07.2020