Radionica izrade časopisa Flaneur | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Radionica izrade časopisa Flaneur

Časopis Flaneur i Galerija Miroslav Kraljević pozivaju zainteresirane na radionicu kolaborativne izrade magazina posvećenog Martićevoj ulici.

ROK: 07.06.2019

Urednici časopisa Flaneur održat će trodnevnu radionicu u suradnji s Galerijom Miroslav Kraljević u periodu između 14. i 16. lipnja 2019. Koristeći psiho-geografske i kolaborativne strategije, radionica će pružiti kreativno čitanje gradskog pejzaža koji razotkriva skrivene slojeve i mitologije mjesta. Urednici časopisa i petnaest sudionika prostor GMK pretvorit će u privremenu redakciju u kojoj će se kolaborativno i interdisciplinarno pristupiti izradi jedinstvenog časopisa.

Sudionici će se upoznati s kulturnim tehnikama flaneuringa i narativnim strategijama psihogeografije. Magazin će biti posvećen istraživanju Martićeve ulice. Radionica je primarno namijenjena fotografima, ilustratorima, arhitektima, urbanistima, povjesničarima, piscima, umjetnicima, izvođačima i grafičkim dizajnerima ali i ostaloj zainteresiranoj publici. Radionica se održava na engleskom jeziku. 

U prijavi se kratko predstavite i napišite zašto želite sudjelovati. Prijave se šalju na engleskom jeziku na ovu ili ovu mail adresu.

Rok za prijavu je 7. lipanj.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 06.06.2019