Radionica kontorcionizma i handstandova | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Radionica kontorcionizma i handstandova

Vikend radionica namijenjena je osobama koje žele povećati svoju fleksibilnost i istovremeno se upoznati s pravilnom izvedbom handstandova.

ROK: 19.01.2018

Od 26. do 28. siječnja u riječkoj Filodrammatici održava se vikend radionica kontorcionizma i handstandova namijenjena onima koji žele povećati svoju fleksibilnost i snagu istovremeno se upoznajući s pravilnom izvedbom handstandova. 

Radionicu vodi Antonia Kuzmanić, suvoditeljica izvedbenog kolektiva ROOM 100 iz Splita, specijaliziranog za neobičnu mješavinu cirkuskih i plesnih tehnika izgrađenih na bazi gimnastike i joge. U svome radu prije svega istražuju mogućnosti handstandova na podu ili na stickovima, dislokacija i kontorcionizma, ali i breakdancea te butoha, japanskog tradicionalnog plesa inspiriranog europskim ekspresionističkim pokretom.

Donacija za vikend radionicu iznosi 400 kuna. 

Kotizacija (uključena u iznos donacije) iznosi 100 kuna, te rezervira Vaše mjesto na radionici.

Obavezna je prijava i uplata kotizacije u iznosu od 100 kuna na račun Udruge HR7224020061100654822 pri Erste&Steiermärkische bank s naznakom "Kotizacija za radionicu kontorcionizma" te je nužno navesti ime i prezime osobe koja dolazi na radionicu. 

Prijave se primaju do 19. siječnja na mail.

Više potražite ovdje

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 08.01.2018