Radionica pisanja o fotografiji | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Radionica pisanja o fotografiji

Ured za fotografiju organizira radionicu posvećenu umijeću pisanja o fotografiji, s fokusom na gledanje, promišljanje te verbaliziranje onog što vidimo kada gledamo određeni fotografski rad.

ROK: 29.11.2020
  • A
  • +
  • -

Ured za fotografiju poziva zainteresirane da se prijave na Radionicu pisanja o fotografiji koju će voditi dr. sc. Ivana Mance. U radionici može sudjelovati maksimalno osam polaznika, koji će s voditeljicom dogovoriti ritam predavanja i obaveza.

Radionica je posvećena umijeću pisanja o fotografiji, u funkciji likovne kritike ili pak esejistike, a fokusirat će se na edukaciju o fotografiji, na gledanje, promišljanje te verbaliziranje onoga što vidimo kada gledamo određeni fotografski rad. Cilj ove radionice je razviti alate potrebne za kritički odmak i pisanje o fotografiji.

Polaznici će dobiti na raspolaganje odabrane tekstove potrebne za rad. Radionica će se održavati u Galeriji Spot (Čanićeva 6), uz praćenje propisanih epidemioloških mjera. 

Prvi sastanak predviđen je u prvom tjednu prosinca, a prijave uz kratke biografske podatke primamo zaključno do 29. studenog putem e-maila.

Ostale informacije o radionici dostupne su na poveznici.

 

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 26.11.2020