Radionice, izložbe i projekcije | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Radionice, izložbe i projekcije

U sklopu ovogodišnje Noći muzeja, Akademija likovnih umjetnosti u Zagrebu posjetiteljima je priredila bogat i raznovrsan program.

26.01.2018 , Zagreb - Galerija Šira , Zagreb - Akademija likovnih umjetnosti

FOTO: Akademija likovnih umjetnosti / Web

  • A
  • +
  • -

Akademija likovnih umjetnosti u sklopu Noći muzeja  26. siječnja od 18 do 24 sata za posjetitelje organizira raznovrstan program.

Od 18 sati, svaki puni sat održava se organizirano stručno vodstvo o osnutku, povijesti i djelovanju Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu. Program također uključuje izložbe kao što su Izložba radova studenata Slikarskog odsjekaPosterska izlaganja studenata OKIRU na kojima se mogu sagledati različiti konzervatorsko-restauratorski postupci koje studenti izvode tijekom nastave. Odsjek za konzerviranje i restauriranje umjetnina organizirao je brojne radionice, a u otvorenim klasama Slikarskog odsjeka na 1. katu studenti će portretirati posjetitelje koji će moći besplatno sudjelovati u toj aktivnosti.

Program Noći muzeja proteže se i na Galeriju Šira gdje je otvorena izložba Valerije Cerovec i Antonije Bačić Između tijela blago promjenjivo.

Detaljan program potražite na poveznici.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 26.01.2018