Radionice kreativnog pisanja | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Radionice kreativnog pisanja

Udruga Kulturtreger koja vodi Književni klub Booksa provodi projekt "Koja je tvoja priča?", namijenjen osobama starijima od 55 godina koje se žele aktivnije uključiti u književno polje.

ROK: 01.11.2018

Udruga Kulturtreger koja vodi Književni klub Booksa započela je s provedbom projekta "Koja je tvoja priča?" koji je namijenjen osobama starijima od 55 godina koje se žele aktivnije uključiti u književno polje. Projekt se provodi od 1. rujna ove do 31. prosinca sljedeće godine, a sufinancira ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Projekt podrazumijeva održavanje besplatnih radionica kreativnog pisanja poezije, proze i ilustriranja priča, čitateljske klubove, susrete s domaćim piscima i spisateljicama, te pisanje i pripovijedanje priča u društvu nazvano Raspričavanje. U provedbu projekta uključena su poznata književna imena. Zoran Ferić vodit će radionice pisanja kratke priče, Dorta Jagić bit će mentorica radionica pisanja poezije dok će Ivana Bodrožić voditi Raspričavanja.

S obzirom na ograničen broj sudionika za radionice kreativnog pisanja i ilustriranja priča, prijave za sudjelovanje su obavezne, a sve zainteresirane osobe za više informacija mogu se javiti u Književni klub Booksa (Martićeva 14d, Zagreb), ili na telefon 01/ 4616 124 te adresu elektroničke pošte

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 03.10.2018