Radionice MFI-ja 2011.: Od scenarija do filma | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Radionice MFI-ja 2011.: Od scenarija do filma

Program obuhvaća napredne radionice o pisanju scenarija i razvoju projekata koji se temelje na radu u skupinama, raspravama, analizama slučajeva i individualnim savjetovanjima.

28.12.2010 - 28.02.2011
  • A
  • +
  • -

Riječ je o četiri intenzivne radionice – dvije na grčkim otocima Nissyrosu i Samosu te dvije u online obliku koje se provode putem internetskih stranica MFI-ja, a održavat će se od lipnja do prosinca 2011. godine. Primarna im je svrha u cijelosti razviti scenarije polaznika. Drugi je cilj pripomoći polaznicima u definiranju učinkovitoga procesa razvoja. MFI pruža usustavljene informacije o svim vidovima razvoja projekata sa svrhom upoznavanja polaznika s potrebama i praksama međunarodne industrije, načinima povećanja potencijala projekata za osvajanje tržišta i privlačenje publike te omogućivanja pomoći prilikom ulaska u produkciju.

Program je namijenjen europskim filmskim profesionalcima, i to ekipama sastavljenima od jednoga scenarista i jednoga producenta s projektom igranoga filma u procesu razvoja. Kotizacije se kreću od 1000 do 1500 €.

Više informacija potražite ovdje ili na mailu martina.petrovic@mediadesk.hr, a prijaviti se možete do 28. veljače.

Izvor: MEDIA desk Hrvatske

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 28.12.2010