Radna mjesta na IPU-u | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Radna mjesta na IPU-u

Institut za povijest umjetnosti zapošljava informatičara i stručnog suradnika za provedbu projekata i javnu komunikaciju.

ROK: 23.04.2018

Institut za povijest umjetnosti raspisuje natječaj za popunu dvaju sistematiziranih radnih mjesta: stručnog suradnika u znanosti i visokom obrazovanju – informatičara (sistem administratora) i stručnog suradnika u znanosti i visokom obrazovanju – za provedbu projekata i javnu komunikaciju.

Za mjesto informatičara obavezan je završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij računarskog, informatičkog, elektrotehničkog, prirodoslovno-matematičkog ili drugog srodnog tehničkog usmjerenja. Za prijavu za mjesto suradnika za provedbu projekata i javnu komunikaciju nužan je završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij povijesti umjetnosti, ili integrirani sveučilišni studij povijesti umjetnosti, magistar/magistra povijesti umjetnosti.

U oba slučaja riječ je o radnom mjestu I. vrste na neodređeno vrijeme, uz probni rad u trajanju od 6 mjeseci, s punim radnim vremenom.

Pristupnici na natječaj uz prijavu prilažu životopis, diplomu ili uvjerenje o završenom studiju, podatke o stručnoj djelatnosti, uvjerenje Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje o evidentiranom stažu u mirovinskom osiguranju, motivacijsko pismo (do 1 kartice teksta), jedno pismo preporuke i ostale dokaze koje pristupnik smatra relevantnima.

Prijave na natječaj podnose se mailom do 23. travnja u pdf formatu s obveznom naznakom: "Natječaj za stručnog suradnika - informatičara", odnosno "Natječaj za stručnog suradnika – za provedbu projekata".

Detaljnije informacije o uvjetima i postupku prijave dostupni su na stranici Instituta.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 26.03.2018