Razmjena iskustava s poezijom | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Razmjena iskustava s poezijom

U sklopu tribine Poezija na živo književnica Sanja Baković čita svoje nove pjesme i sudjeluje u razgovoru o pjesničkom radu u aktualnom društvenom kontekstu.

10.10.2017 , Zagreb - Booksa
  • A
  • +
  • -

U utorak, 10. listopada, u 19 sati u klubu Booksa na tribini Poezija na živo gostuje pjesnikinja Sanja Baković.

Na tribini će Baković čitati svoje nove pjesme i o pročitanom razgovarati s voditeljem tribine Ivanom Šamijom i publikom. Kako stoji u najavi, namjera je stvoriti atmosferu svojevrsne pjesničke radionice, kojom se želi potaknuti razmjena iskustava pisanja i čitanja poezije i pjesničkog rada u aktualnom društvenom kontekstu.

Sanja Baković rođena je u Splitu 1976. godine. Zbirku poezije Plovna mjesta objavila je 2016. godine u izdanju zagrebačkog Centra za kreativno pisanje. Poeziju je objavljivala u književnim časopisima i čitala na javnim nastupima. Pokrenula je projekt Odvalimo se poezijom s ciljem povećanjem vidljivosti poezije u javnom prostoru te je u više navrata vodila pjesničke tribine. U Bolu na Braču je početkom rujna 2017. godine organizirala istoimeni pjesnički festival. Članica je grupe pjesnikinja koje djeluju pod neformalnim imenom G-rupa.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 09.10.2017