Razvoj i promocija suvremenog cirkusa | kulturpunkt

Natječaji Potpora

<

Razvoj i promocija suvremenog cirkusa

Platforma CircusNext otvorila je natječaj za dodjeljivanje sredstava za razvoj projekata u ediciji 2017./2019. neafirmiranim suvremenim cirkuskim umjetnicima i umjetnicama.

ROK: 29.12.2017

Platforma CircusNext posvećena razvoju i promociji suvremenog cirkusa u Europi otvorila je natječaj za dodjeljivanje sredstava za razvoj projekata u ediciji 2017./2019.

Potrebna dokumenta za prijavu možete skinuti ovdje i ovdje.

Podrška će biti pružena u obliku financijske potpore za produkciju predstava, rezidencijske potpore s work-in-progress prezentacijama diljem Europe, mentorstva, umrežavanja s međunarodnim stručnjacima s područja izvedbene umjetnosti i vidljivosti tj. promocije rada CircusNext laureata. Program je namijenjen neafirmiranim suvremenim cirkuskim umjetnicima i stvaranju novih projekata.

Umjetnici s prebivalištem na području bivše Jugoslavije (Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Hrvatska, Kosovo, Makedonija, Slovenija, Srbija) prijavljuju se regionalnim partnerima projekta – udrugama Cirkorama (Zagreb), Cirkusfera (Beograd) i ROOM 100 (Split) do 29. prosinca 2017. godine.

Ostale informacije potražite ovdje.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 21.11.2017