Regius festival | kulturpunkt

Najave Festival

<

Regius festival

Dvodnevna manifestacija ukupno će ugostiti šest bendova iz cijele regije uz potporu nekoliko šibenskih mladih DJ-eva.

16.09.2011 - 17.09.2011
  • A
  • +
  • -

Prvog dana nastupit će bendovi Sell out (SLO), Six pack (SRB) i Dječaci (HRV), uz lokalne DJ kolektive Bass matters crew i Rift Project. Drugi dan nastupaju Debeli precjednik (HRV), Superhiks (MAK) i S.A.R.S. (SRB), također uz naše Bass matterse i i Rift Project. Bendovi su odabrani na osnovi provedene ankete putem Facebooka, na uzorku od 200 mladih u dobi između 16 i 36 godina. Odabrani izvođači pružit će čitav niz glazbenih žanrova: pop, rock, rap, etno, world music, ska, reggae, punk, dub, dubstep i drum'n'bass, što garantira odličan provod i najzahtjevnijim članovima publike.

Dnevni program sastojat će se od mini turnira u raznim sportovima (košarka, mini golf i stolni tenis), a posjetitelji će imati priliku na nekoliko promotivnih štandova educirati se o drugim aktivnostima udruge ŠUM  - Šibenskw udruge mladih, koja je organizator manifestacije. U okviru festivala organiziran je i besplatan kamp u hladovini borove šume.

Cilj festivala Regius je potaknuti međunarodnu suradnju i solidarnost, slobodu izražavanja te kulturu nenasilja kao osnovne vrijednosti.

Cijena ulaznica je 90 kn za dva dana i 60 kn za jedan dan. Ulaznice se kupuju na ulazu. Kamp je besplatan, a organiziran je prijevoz brodom Šibenik – Jadrija.

Više informacija potražite ovdje.

 

Foto: S.A.R.S.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 08.09.2011