REG.lab Twinning Program | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

REG.lab Twinning Program

Natječaj za sudjelovanje u programu platforme Kooperativa otvoren je za udruge bazirane u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Kosovu, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji.

ROK: 20.09.2021
  • A
  • +
  • -

Regionalna platforma Kooperativa objavila je javni poziv za sudjelovanje u njenom twinning programu, usmjerenom na povezivanje dviju udruga iz područja umjetnosti i kulture. Prijavljenim parovima udruga omogućit će se bliska suradnja tijekom određenog razdoblja, kao i stvaranje prostora za zajedničko učenje i angažman, što će potaknuti razvoj kapaciteta i umrežavanje sudionika. Parovi će moći razmjenjivati radnike, vještine i znanje na razini upravljanja, razvoja programa i produkcije. Udruge se mogu prijaviti zajedno, no organizatori će ponuditi podršku u procesu uparivanja onim udrugama koje pokažu potrebu za sudjelovanjem a da nemaju potencijalnog para u fazi prijave.

Program je namijenjen pokrivanju putnih troškova, smještaja, dnevnica i nužnih materijalnih troškova. Maksimalna potpora po pojedinom programu iznosi 4000 eura. 

Natječaj je otvoren za udruge bazirane u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Kosovu, Sloveniji, Sjevernoj Makedoniji i Srbiji. Uparivanje je moguće s udrugama iz neke od navedenih država, dok god nije riječ o udruzi iz iste države.

Rok za prijavu je 20. rujna, a detaljnije informacije dostupne su na sljedećoj poveznici.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 31.08.2021