Repetitor u Rijeci | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Repetitor u Rijeci

Jedan od naperspektivnijih bendova novije generacije dolazi u Rijeku na svoj prvi samostalni koncert.

19.04.2012 , Rijeka - Klub Place
  • A
  • +
  • -

Grupa je nastala zimi 2005. godine kad se Ana-Marija Cupin (bubnjevi) pridružila Mileni Milutinović (bas, glas) i Borisu Vlastelici (gitara, glas) koji su već neko vrijeme svirali zajedno.Repetitor od početka 2006. godine nastupa po Beogradu a kasnije i po ostalim većim gradovima u Srbiji i s bendovima kao što su Partibrejkers, Kanda, Kodža i Nebojša, Jarboli, Dža ili bu i Obojeni program.

Prva studijska snimka grupe, singl Ja, koji je objavljen na kompilaciji Jutro će promeniti sve? proveo je pet tjedana na prvom mjestu liste domaćih singlova Radija B92. Repetitor se pojavljuju s tri pesme i na kompilaciji Zdravo, zdravo, zdravo na kojoj je predstavljeno pet tada novih bendova iz Beograda. Njihov album prvijenac Sve što vidim je prvi put sniman je 2008. godine u studiju producentske kuće Digimedia u Beogradu i početkom svibnja u Puli. Album donosi 13 pjesama, a producirao ga je Boris Mladenović. Bend je 2007. godine na pulskom Art&Music festivalu osvojio prvo mjesto po glasovima žirija i publike. Repetitor je jedan od sinonima za srpsku rock scenu koji ima i kvalitetu i energiju neophodnu za dobru svirku, i snagu da razmrda i malo starije poklonike domaćeg gitarskog zvuka.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 35 kuna mogu se kupiti u Klubu Place te u Glazbenom Centru Rijeka. Na dan koncerta ulaznica je 50 kuna. Koncert počinje u 21.30 sati.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 16.04.2012

TAGOVI