Revolucija ili devolucija | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Revolucija ili devolucija

Klub studenata FPZG-a u suradnji s Globalom, Radio Studentom i Televizijom Student organizira tribinu o neovisnosti medija.

25.04.2016 , Zagreb - Fakultet političkih znanosti
  • A
  • +
  • -

U ponedjeljak, 25. travnja, u 19 sati u A dvorani Fakulteta političkih znanosti Klub studenata FPZG-a, u suradnji s Globalom, Radio Studentom i Televizijom Student organizira tribinu pod nazivom Neovisnost medija (kulturna revolucija ili devolucija)

"Na organizaciju tribine potaklo nas je stvaranje sve dubljih rascjepa na društveno-političkoj sceni po ovom pitanju, te nam ih je cilj prikazati kroz akademsku raspravu, informirati javnost te potaknuti diskusiju o ovoj aktualnoj temi", najava je događanja.

Na tribini govore Igor Weidlich, glavni urednik Globala i novinar, Nino Raspudić, profesor i novinski komentator, Borna Sor, novinar i pokretač News bara, te Urša Raukar, glumica i aktivistica. Moderatorica je Azra Ayyash, Radio Student.

Uz tribinu, Klub u suradnji s Globalom, Radio Studentom i Televizijom Student potpisuje peticiju kojom ukazuje na važnost neprofitnih medija i kako bi ukazao na stav studenata politologije i novinarstva o ovoj temi. 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 21.04.2016