Riječka EPK priča | kulturpunkt

Najave Program

<

Riječka EPK priča

Riječki Mali Salon postaje informativno-prezentacijski centar riječke kandidature za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine.

10.03.2016 - 31.03.2016 , Rijeka - Mali salon

Interaktivni postav izložbe su osmislili arhitekti Idis Turato i Ida Križaj Leko kako bi što bolje i kreativnije vizualizirali cijeli proces kandidature. Cjelokupan rad, osim finalne prijavne knjige, podrazumijeva i uvid u nastajanje koncepta kroz radne materijale (grafovi, brainstorm sastanci, mail prepiske...).

"Interijer Malog Salona uvući će vas i provesti kroz knjigu i sve njene programske točke kao živo tkivo gdje će zidovi, stropovi i podovi pričati riječku EPK priču. Imat ćete priliku vidjeti analizu postojećeg stanja, ali i projekciju budućnosti u 2020. godinu.

Uz intenzivan vizualni i tekstualni materijal, moći ćete sjesti, odmoriti se, popiti kavu i razmijeniti mišljenja sa susjedima u ovom privremenom gradskom dnevnom boravku. U razdoblju trajanja izložbe moći ćete dobiti sve informacije o projektu i njegovom daljnjem razvoju tijekom organiziranih druženja s članovima tima i brojnim mikro eventima", stoji u najavi.

Otvorenje izložbe je u četvrtak, 10. ožujka. Izložba će ostati otvorena do kraja ožujka, a rezultati natječaja za Europsku prijestolnicu kulture očekuju se 24. ožujka.

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 10.03.2016