Rodna ravnopravnost u vrednovanju rada | kulturpunkt

Najave Predstavljanje

<

Rodna ravnopravnost u vrednovanju rada

K-zona će predstaviti preliminarne rezultate istraživanja o rodnoj ravnopravnosti u vrednovanju rada i zadovoljstvu radom u organizacijama civilnoga društva.

27.05.2014 , Zagreb - net.kulturni klub mama
  • A
  • +
  • -

U utorak, 27. svibnja, od 12 do 14 sati u Multimedijalnom klubu MaMa (Preradovićeva 18) udruga K-zona organizira sastanak sa udrugama iz Zagreba gdje će predstaviti preliminarne rezultate istraživanja Rodna ravnopravnost u vrednovanju rada i zadovoljstava radom u organizacijama civilnoga društva s nacionalnog nivoa, kao i područja Grada Zagreba.

Opći cilj istraživanja bio je ispitati vrednovanje rada i zadovoljstvo radom u organizacijama civilnoga društva. Na sastanku možete sudjelujete u kreiranju smjernica za poboljšanje rada udruga u Gradu Zagrebu koje će biti predstavljene lokalnoj upravi i samoupravi. U predstavljanju rezultata sudjelovat će Gabrijela Ivanov iz K-zone te suradnice na istraživanju Jelena Miloš i Orlanda Obad.

Istraživanje je provedeno u sklopu projekta Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama koji provode Prostor rodne i medijske kulture K-Zona (Zagreb), Udruga Zora (Čakovec), Pobjede (Osijek), LORI (Rijeka) i Bonsai (Dubrovnik) uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva. 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 19.05.2014