Rodne politike i EU | kulturpunkt

Najave Predavanje

<

Rodne politike i EU

Centar za ženske studije organizira okrugli stol pod nazivom Rodne politike u kontekstu predstojećih izbora i članstva u EU.

25.10.2011 , Zagreb - Novinarski dom

Okrugli stol održat će se u okviru projekta AD ACTE – Anti-Discrimination ACtions Towards Equality of women and men koji se provodi u partnerstvu s Central and Eastern European Network for Gender Issues i u suradnji sa Srpskim nacionalnim vijećem, a uz financijsku podršku Europske unije.

Na sudjelovanje i doprinos pozvani su svi zainteresirani građani i građanke, a posebice novinari i novinarke, predstavnici i predstavnice akademske zajednice, institucija, civilnog društva i drugih važnih društvenih aktera. 

Sudjeluju: Astrid Thors - zastupnica Swedish People’s Party u finskom parlamentu, Sonja Lokar - Central and Eastern European Network for Gender Issues iz Slovenije, Josip Šipić - Ekonomski institut iz Zagreba, Ana Lovrin - saborska zastupnica HDZ-a, Gordana Sobol - predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova Hrvatskoga sabora i Tajana Broz - CESI - Centar za edukaciju, savjetovanje i istraživanje.  Moderatorica je Marjeta Šinko s Fakulteta političkih znanosti.

Predavanje je zakazano za utorak, 25. listopada od 11 sati u Novinarskom domu u Zagrebu. Dolazak je otvorenog tipa, a svi zainteresirani svoj dolazak mogu potvrditi na ad-acte@zenstud.hr ili na broj telefona 01 2345 678.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 20.10.2011