Rodno i radno poticanje | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Rodno i radno poticanje

U sklopu otvorenja 8. Vox Feminae Festivala održava se panel diskusija koja se osvrće na pitanja rodne ravnopravnosti i rada u organizacijama civilnog društva.

10.11.2014 , Zagreb - Kino Europa, dvorana Müller

FOTO: Neal Jennings

  • A
  • +
  • -

Udruga Prostor rodne i medijske kulture 'K-zona' zajedno s partnerskim organizacijama Zora, Bonsai, LORI i Pobjede, u sklopu projekta Rodno ravnopravan utjecaj u lokalnim zajednicama organizira panel diskusiju koja će otvoriti osmo izdanje Vox Feminae Festivala

Naslov panela je 'Radiš u udruzi? A jel' imaš pravi posao?' - Rodna ravnopravnost u vrednovanju rada i zadovoljstva radom u OCD-ima. Na panelu će govoriti član Savjeta za razvoj civilnog društva Igor Roginek, predsjednica Odbora za ravnopravnost spolova Gordana Sobol te Sandra Pernar, savjetnica u Vladinom uredu za udruge.

Danijela Almesberger iz udruge LORI predstavit će rezultate istraživanja Rodna ravnopravnost u vrednovanju rada i zadovoljstva radom u organizacijama civilnoga društva, a diskusiju će moderirati Aida Bagić. Premijerno će biti predstavljen i video spot nacionalne kampanje za širenje dosega civilnog društva u Hrvatskoj Pronađi družinu koja te potiče i inspirira.

Panel diskusija će biti održana u ponedjeljak 10. studenog, od 12 do 14 sati u dvorani Müller kina Europa.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 07.11.2014