Ručno rađeni vizuali | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Ručno rađeni vizuali

Audio-vizualani bend Jerusalem In My Heart po prvi puta nastupa u Rijeci.

31.10.2016 , Rijeka - Filodrammatica

FOTO: Jerusalem In My Heart / Facebook

Spektakularan audio-vizualan bend Jerusalem In My Heart po prvi puta dolazi u Rijeku, i to u Filodrammaticu, gdje će nastupiti u ponedjeljak, 31. listopada od 20 sati.

Jerusalem In My Heart (JIMH) je audio-vizualni doživljaj koji postoji od 2005., a njegova je glavna osovina Radwan Ghazi Moumneh, producent iz Montreala. 

Moumneh, rodom Libanonac, proveo je većinu svog odraslog života u Kanadi i sastavni je dio Montrealske indie scene od njegovih početaka kao gitariste u raznim, značajnim bendovima 90ih do neumornog rada na produkciji i inženjeringu zvuka posljednjih 10 godina. Moumneh je aktivan i na bejrutskoj i libanonskoj eksperimentalnoj glazbenoj sceni, gdje provodi nekoliko mjeseci svake godine. 

Jerusalem In My Heart trenutno funkcionira sa Radwanom Ghazijem Moumnehom u svojem centru, koji nosi glazbene dužnosti, te montrealskim filmašem Charlesom-André Coderreom koji ručno rađene vizuale projicira koristeći 16 i 35 milimetarske slajdove na razno-raznim površinama prilagođenim lokaciji performansa.

Cijena ulaznice je 30, odnosno 40 kuna.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 25.10.2016