Rujansko osvježenje scene | kulturpunkt

Najave Festival

<

Rujansko osvježenje scene

Dvanaesto izdanje Malog urbanog festivala u Sisak donosi bogat glazbeni program s mnoštvom popratnog zabavnog sadržaja.

25.09.2015 - 27.09.2015 , Sisak - Razne lokacije
  • A
  • +
  • -

Ovogodišnje, dvanaesto izdanje Malog Urbanog Festivala donosi mnoge novine, a najveća od njih je održavanje festivala na četiri lokacije – Klub mladih SKWHAT, tvrđava Stari grad, Zibel i Mlin i Pekare. Program Festivala počinje u petak, 25. rujna, u prostorijama Kluba u 13 sati. Nakon otvaranja festivala u Klubu će se održati svečana sjednica KUMS-a i Forum umrežavanja čije trajanje je predviđeno do 16 sati. Ostatak petka provest će se u Utvrdi Stari grad. 

B.A.K.A. Productions predstavit će u 17.30 sati svoj dosadašnji rad na području filma i videa, a nakon njih na scenu nastupa izložba Party Flayer - prikaz promo materijala i flyera hrvatske party scene - autor izložbe je Višeslav Laboš. Za kraj dana pripremljen je elektronički glazbeni program. U 22 sata počinje Pulse Party Stari Grad na kojem će nastupati Petar Dundov, Dav, Kristijan Kozlowsky, G&G i Omar. Jedna u nizu novina je i pre-party u Gemi Sisak od 16 sati, nakon čega se brodom Juran i Sofija polazi u Stari grad.

Program u subotu, 26. rujna, započinje u 13 sati u Klubu SKWHAT s drugim dijelom predstavljanja B.A.K.A. kolektiva, nakon čega se program seli na kupalište Zibel gdje će se održavati Balltriatlon – nogometne, odbojkaške i košarkaške petnaest minuta duge utakmice. U 21 sat počinje rock glazbeni program festivala na kojem će nastupati Krankšvester, M.O.R.T, Moskau, Punčke, Uma Thurman i Spleen G.  U nedjelju, 27. rujna, u 13 sati bit će održana izložba radova Street art programa, a od 15 do 20 sati izložba fotografija i videa prethodna 2 dana.

Detaljan program možete pronaći ovdje.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 07.09.2015