Rukopisi 44 | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Rukopisi 44

Na književni natječaj pančevačkog Doma omladine mogu se prijaviti mladi autori_ce iz zemalja bivše Jugoslavije.

ROK: 21.02.2021
  • A
  • +
  • -

Dom omladine Pančevo raspisuje 44. po redu natječaj za Zbornik poezije i kratke proze mladih sa prostora bivše Jugoslavije - Rukopisi 44.

Na natječaj se mogu prijaviti poezija i/ili kratka proza, a pravo na prijavu imaju svi autori_ce između 15 i 30 godina starosti koji pišu na jezicima zemalja bivše Jugoslavije. 
 
Potrebno je poslati do 3 pjesme (duljine do 2 kartice teksta) i/ili 3 kratke priče (do 7000 znakova) u Word dokumentu. Radovi trebaju biti potpisani imenom i prezimenom, godinom rođenja, adresom stanovanja i državljanstvom, brojem telefona i mail adresom. Osim u potpisu rada, osobne podatke potrebno je postali i u tekstu maila prijave. Prijave se šalju putem maila.
 
Zbornik Rukopisi 44 izići će iz tiska početkom svibnja, kada je planirana i promocija u Pančevu u obliku trodnevnog festivala (ukoliko dozvole epidemiološke mere). Autorima_cama iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije, Makedonije i Crne Gore koji neće biti u mogućnosti da dođu na promociju zbornika, autorski primjerci će biti poslati poštom.
 
Prijave su otvorene do 21. veljače.
 
Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 12.01.2021