Samo doma ne | kulturpunkt

Najave Party

<

Samo doma ne

Zagrebački drum'n'bass crew Dirty Beatz, uz otvaranje natječaja za mlade MC-je, najavljuje i veliki party.

23.04.2016 , Zagreb - AKC Medika
  • A
  • +
  • -

Nakon odličnog slavljeničkog tuluma prošlog mjeseca, Dirty Beatz zahvaljuje svima koji su plesali s njima i najavljuje sljedeću Dirty Beatz epizodu koja se priprema u Zagrebu, 23. travnja, u Grey Room-u AKC Medike

Ovaj put na domaćem tulumu uz Dirty Beatz ekipu, nastupit će jedan od najboljih regionalnih drum'n'bass MC-ja - Bo_JAH! Ova prava domaća poslastica održat će se s početkom u 23 sata,  a minimalnih 30 kuna je doprinos za još jednu odličnu drum'n'bass zabavu uz lokalnu krilaticu "samo doma ne". 

Dirty Beatz ekipa objavila je natječaj za mlade neafirmirane MC-je. "Upućujemo poziv svim reperima, hip hoperima, M.C.-ijima, vokalistima/cama koji vole drum'n'bass da se prijave na Dirty Beatz natječaj. Ukoliko smatrate da možete kvalitetno pridonijeti atmosferi d'n'b partya te svojim flowom i rimama upotpuniti DJ setove, prijavite se, pošaljite mix tape sa svojom izvedbom i najbolji će biti izabrani da nastupaju 23. travnja na Dirty Beatz domaćici i 14. svibnja u Grey Room-u na Saso Mange Soundsystemu. Ukoliko pokažete potrebni skill, možete očekivati poziv da s Dirty Beatzima nastupate na ljetnim festivalima te klubovima diljem Hrvatske ali i u studio, snimati nove bass stvari s domaćim producentima". 

Natječaj traje do 21. travnja, a prijaviti se možete putem e-maila ili u DirtyBeatz Facebook inbox. Potrebno je poslati link na mix tape ili pjesme bilo koje dužine sa svojim vokalnim/MC coverom/izvedbom, kratki info o sebi te kontakt podatke.

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 15.04.2016