Samo nebo nam je granica | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Samo nebo nam je granica

Besplatne filmske radionice namijenjene polaznicima starijim od 54 godine održat će se u Karlovcu.

ROK: 13.10.2019

Savez udruga KAoperaziva poziva starije od 54 godine na prijavu za besplatnu filmsku radionicu.

"Radionice su namijenjene polaznicima starijim od 54 godine koji vole filmove, žele znati više o tome kako se snimaju filmovi, o novim medijima, o tome što rade i čime se bave njihovi unuci ili djeca, o svemu onom što se krije s druge strane ekrana!  Kroz zajedničko promišljanje i rad biraju se najzanimljivije priče koje postaju autentična filmska djela. Radionice na kreativan i zabavan način potiču zanimanje za sedmu umjetnost, medije i sadržaje koje vole današnja djeca te posredno zbližavaju generacije", stoji u tekstu poziva. 

Radionice u Karlovcu održat će se od 14. do 18. listopada u Maloj sceni Hrvatskog doma (Kurelčeva 4). Program će trajati od 9 do 15h, a organizatori će  osigurati ručak. 

Forumlar prijave na radionicu nalazi se ovdje, a broj mjesta je ograničen. 

Rok za prijavu je 13. listopad.

 

Projekt "DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara" provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom - Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskoga socijalnog fonda.

"Samo nebo nam je granica u Zagrebu, Karlovcu i Puli" provodi udruga Bacači Sjenki u partnerstvu s Pogonom - zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Savezom udruga Kaoperativa i Savezom udruga Rojca kroz program razmjene suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti u sklopu projekta "DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara".

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 07.10.2019