Samo nebo nam je granica | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Samo nebo nam je granica

Traju prijave za besplatne filmske radionice za polaznike 54+ u Dnevnom boravku DC-a Rojc.

ROK: 10.11.2019

Još uvijek su otvorene prijave za besplatne filmske radionice za polaznike 54+ "Samo nebo nam je granica". Radionice se održavaju u Dnevnom boravku DC-a Rojc, prizemlje, od 11. do 15. studenog 2019. Trajanje radionica je od 9 do 15 sati uz osiguran ručak.

Radionice su namijenjene polaznicima starijim od 54 godine koji vole filmove, žele znati više o tome kako se snimaju filmovi, o novim medijima, o tome što rade i čime se bave njihovi unuci ili djeca i o svemu onom što se krije s druge strane ekrana!  Kroz zajedničko promišljanje i rad biraju se najzanimljivije priče koje postaju autentična filmska djela. Radionice na kreativan i zabavan način potiču zanimanje za sedmu umjetnost, medije i sadržaje koje vole današnja djeca te posredno zbližavaju generacije.

Polaznici se uvode u svijet filma, filmskih profesija te zanimljivih filmskih sudbina.

Zagarantirana je kvalitetna zabava, stvaranje i maštanje uz stručno vodstvo.

Prijava na radionicu se nalazi ovdje.

Više potražite ovdje.

 

Projekt "DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara" provodi Savez udruga Klubtura u partnerstvu s Pogonom - Zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Platformom za Društveni centar Čakovec, Savezom udruga KAoperativa, Platformom Doma mladih, Art radionicom Lazareti, Savezom udruga Molekula i Savezom udruga Rojca. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskoga socijalnog fonda.

"Samo nebo nam je granica u Zagrebu, Karlovcu i Puli“ provodiu druga Bacači Sjenki u partnerstvu s Pogonom - zagrebačkim centrom za nezavisnu kulturu i mlade, Savezom udruga Kaoperativa i Savezom udruga Rojca kroz program razmjene suradničkih kulturno-umjetničkih aktivnosti u sklopu projekta "DKC-HR: Mreža društveno-kulturnih centara".

Sadržaj teksta isključiva je odgovornost Saveza udruga Klubtura.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 06.11.2019