Šaroliki trg kreativnosti | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Šaroliki trg kreativnosti

Odvija se tradicionalna Akcija Rojc, zajednička manifestacija svih udruga iz Rojca koja na kreativan način uključuje javnost u programe i aktivnosti udruga.

16.06.2018 , Pula - Bivša vojarna Karlo Rojc

FOTO: Rojcnet / Facebook

  • A
  • +
  • -

U subotu, 16. lipnja odvija se tradicionalna Akcija Rojc. Jednom u godini Akcija Rojc, kao zajednička manifestacija svih udruga iz Rojca, zbližava zajednicu, a uz raznovrstan i zabavan program obraća pozornost i na teme koje nas se kolektivno tiču. Želja je na interesantan i kreativan način uključiti javnost u programe i aktivnosti udruga i umjetnika iz Rojca.

Vizija Akcije Rojc je da  kroz jedan dan proveden u Rojcu posjetitelji otiđu obogaćeni znanjem, iskustvom i razumijevanjem za važnost Rojca kao jedinstvenog prostora dijeljenja, kreativnosti i imaginacije.

Tijekom Akcije unutarnje dvorište transformira se u šaroliki trg kreativnosti u kojem će, uz popratni glazbeno-scenski program, udruge naizmjenično predstavljati svoje aktivnosti i programe. Uz to, udruge će raznim aktivnostima oživiti hodnike Rojca i otvoriti svoja vrata.

Tijekom trajanja Akcije Rojc, bit će otvoren Karlo Bar - community caffe.

Medijsku pratnju događaja pokriva Radio Rojc s cjelodnevnim programom, dok je za popratni glazbeni dio i ozvučenje zaslužan Munchies Sound System

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 15.06.2018