Scenaristički laboratorij | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Scenaristički laboratorij

Radionica razvoja scenacija Kinokluba Zagreb namijenjena je autorima koji su dosad snimili barem jedan kratkometražni film bilo kojeg filmskog roda.

Kinoklub Zagreb poziva sve zainteresirane na radionicu Scenaristički laboratorij pod mentorstvom redateljice i scenaristice Sonje Tarokić, tijekom koje polaznici imaju priliku nadograđivati vlastiti scenarij za kratkometražni igrani film i razvijati ga prema finalnoj verziji. Uloga je i grupe i same voditeljice pomoći svakom od autora da vlastiti scenarij kroz temeljitije promišljanje sretno dovedu do finalog drafta. 

Radionica je namijenjena autorima koji imaju barem minimalno iskustva u radu na filmu, odnosno, koji su dosad snimili barem jedan kratkometražni film bilo kojeg filmskog roda. Moguće se prijaviti isključivo kao scenarist ili u tandemu scenarist-redatelj. Prijave su otvorene i za zainteresirane polaznike koji nisu nužno članovi Kinokluba, a imaju iskustvo autorskog rada na filmu.

Radionica traje 6 tjedana, od početka listopada, do početka studenog 2019. Odvija se jednom tjedno, u trajanju od otprilike 4 puna sata, ovisno o broju polaznika.

Prijave su otvorene do 10. rujna, a detalji su dostupni na sljedećoj poveznici.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 22.08.2019