Seasplash Festival | kulturpunkt

Najave Festival

<

Seasplash Festival

Upustite se u idealno festivalsko ljetovanje uz ritmove reggae, dub, ska, rocksteady, dancehall, dubstep, jungle, drum’n’bass, hip-hop, elektronske i plesne glazbe.

19.07.2012 - 22.07.2012 , Pula - Fort Punta Christo
  • A
  • +
  • -

Udruga Seasplash je organizacija nezavisne kulture koja je svojim aktivnostima snažno orijentirana ka socijalnom angažmanu glazbe, umjetnosti i kulture kroz različite sadržaje i aktivnosti. Svojim djelovanjem i projektima želi značajno doprinijeti razvoju nezavisne glazbene i kulturne scene povezivanjem i umrežavanjem još neafirmiranih, kao i već priznatih umjetnika, profesionalaca i kulturnih aktivista iz cijelog svijeta.

Seasplash festival je temeljni projekt Udruge Seasplash. Tijekom provedbe proteklih festivala, sudjelovalo više od 800 izvođača, 300 suradnika u organizaciji i volontera. Festival je kao projekt prepoznat od strane Grada Pule i njegovih djelatnika kao neizostavni dio kulturnog identiteta grada Pule.

U četiri dana očekuje vas cjelodnevni glazbeni program na pet pozornica, dnevni programi na plaži, zabave na brodovima i popratni kulturni program uz radionice. Osiguran je i prijevoz za posjetitelja do Pule i natrag autobusom i brodom te četiri dana besplatnog organiziranog kampinga za posjetitelje festivala.

Neki potvrđeni izvođači koji će nastupiti na ovogodišnjem izdanju festivala su: Dreadzone, Ruts DC, Vibronics, Jah Free, OM Unit, O.B.F. Sound System, Joke, St!llness, Brain Holidays, DJ Madd, Bamwise, Steve Vibronics DJ set i mnogi drugi.

Karte možete nabaviti po cijeni od 310 kuna u pretprodaji ili po 340 kuna na ulazu. Više informacija o svemu potražite ovdje.

 
Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 10.07.2012