Seasplash platforma #7 | kulturpunkt

Najave Događanje

<

Seasplash platforma #7

U iščekivanju 12. izdanja Seasplash festivala u Puli se sprema niz događanja.

28.12.2013 - 01.01.2014 , Pula - Karolina
  • A
  • +
  • -

Seasplash Platforma #7 okupit će brojne glazbene izvođače i druge tipove događanja u očekivanju 12. izdanja Seasplash Festivala, temeljnog projekta Udruge Seasplash. Tako će u svojevrsnoj višednevnoj novogodišnjoj proslavi glazbeni program započeti Kingston Sound, Seasplash Crew, Pula-P Reggae Station, Exotic Times i Arboretum kolektiv. Bit će i održani koncerti bendova Scuffy Dogs, Antitodor, The Shock, Public Disgrace te mnogih drugi. 

Uz glazbena događanja bit će održani i skate natjecanje Lord of the Lines udruge Wanted iz Pule, kao i breakdance natjecanje Collosseum Urban Battles Event, a  na Staru godinu organiziran je novogodišnji tulum na tri stagea. U sklopu događanja bit će održana prva projekcija službenog videa 11. Seasplash festivala, kao i najava prvih potvrđenih izvođača nadolazećeg, 12. izdanja festivala. 

Udruga Seasplash je organizacija nezavisne kulture koja je svojim aktivnostima snažno orijentirana ka socijalnom angažmanu glazbe, umjetnosti i kulture kroz različite sadržaje i aktivnosti. Svojim djelovanjem i projektima želi značajno doprinijeti razvoju nezavisne glazbene i kulturne scene povezivanjem i umrežavanjem još neafirmiranih, kao i već priznatih umjetnika, profesionalaca i kulturnih aktivista iz cijelog svijeta.

Detaljan program događanja možete pronaći ovdje.

Događanje će biti održano od 28. prosinca do 1. siječnja 2014. na pulskoj Karolini. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 27.12.2013