Sedmi Velesajam kulture | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Sedmi Velesajam kulture

Objavljujemo otvoreni poziv za sudjelovanje na 7. Velesajmu kulture koji će se održati od 20. do 23. siječnja 2011. godine, u organizaciji Kulture promjene SC-a.

08.12.2010 - 03.01.2011
  • A
  • +
  • -
Pozivaju se svi: mladi umjetnici, studenti, kulturnjaci, znanstvenici, entuzijasti, kao i slučajno zainteresirane osobe te organizacije na sudjelovanje na 7. Velesajmu kulture. Ovogodišnjim Velesajmom, prvim bez podnaslova i tematske orijentacije, dakle svemogućim i zauvijek potencijalnim, odlučilo se se za vratiti na početak. 

Kako piše u samom tekstu natječaja, "bez tematskog ograničenja pozivamo stoga sve kulturne menadžere, frustrirane kreativce, likovnjake, performere, muzičare, žonglere, filmaše, fotografe, eksperimentatore, gutače vatre, tarot majstore i punk kuhare s minimalnim budžetom za namirnice... da se prijave na Opći natječaj 7. Velesajma kulture. Pokažite što znate, umijete i mislite u samom centru Zagreba, u povijesnom kompleksu Studentskog centra".
 
S devizom 'Sve po svuda' prijavite se na Opći natječaj do 3. siječnja 2011

Prijava za sudjelovanje mora sadržavati: kratak opis projekta / programa, video zapis, audio zapis, vizual, izvadak iz elaborata ili skicu (ovisno o tipu projekta), biografiju autora projekta i kontakt. 

Prijave šaljite na kultura@sczg.hr (s naznakom: Za Velesajam kulture) ili poštom na: Studentski centar, Ured kulture, Savska cesta 25, 10000 Zagreb

Objavio/la vatroslav [at] kulturpunkt.hr 08.12.2010