Seminar za pripovjedače/ice | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Seminar za pripovjedače/ice

Tijekom devetomjesečnog seminara u Sarajevu polaznici će usavršavati vještine u vizualnom pripovijedanju priča, uključujući osmišljavanje, istraživanje i razvoj ideja.

ROK: 17.08.2019

VII Akademija organizira seminar o narativnim i dokumentarnim praksama koji će se održati od 21. rujna do 8. srpnja 2020. u Sarajevu. Program u trajanju od devet mjeseci obuhvaća još i dvije tjedne radionice. U pauzama između radionica polaznici će kroz tečajeve stalnih i gostujućih predavača imati priliku steći nova znanja o fotografskim tehnikama i istraživačkim vještinama, kao i povijesti fotoreportaže i dokumentarne prakse.

Tijekom seminara polaznici će usavršavati vještine u vizualnom pripovijedanju priča, uključujući osmišljavanje, istraživanje i razvoj ideja. Jedan od fokusa seminara su i etički i moralni izazovi koji se pojavljuju pri dokumentiranju života drugih ljudi. 

Seminar je otvoren za državljan_ke i stanovnik_ce Turske, Grčke, Rumunjske, Bugarske, Mađarske, Slovenije, Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Kosova i Albanije.

Odabrani sudionici program pohađaju besplatno.

Rok prijave je 17. kolovoza, a više informacija nalazi se na službenim stranicama organizatora.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 11.08.2019