Silvestrovo kao na filmu | kulturpunkt

Najave Projekcija

<

Silvestrovo kao na filmu

I na kraju ove ostarjele godine, kao i prethodne četiri, u kinu Tuškanac dočekuje se Nova godina.

31.12.2015 - 01.01.2016 , Zagreb - Kino Tuškanac

Za ovu svečanu petu obljetnicu obnove dočeka Nove u starom dobrom kinu na početku tuškanačke šume, organizatori se nadaju susretu u još boljoj atmosferi s odličnim filmovima, sjajnom glazbom i dobrom hranom te čestitarskim pjenušcem. U filmskom dijelu večeri dvije su kultne američke komedije: Pačja juha, vrhunac karijere braće Marx, te oduševljavajući i uvijek osvježavajući uradak Woodyja Allena Ljubav i smrt

Tu će celuloidnu svečanost primjereno i premijerno kulinarski začiniti kolektiv Okus doma koja će pripremiti delicije bliskoistočno-afričke kuhinje. Kušat ćete tako zanimljiva jela iz tih pomalo egzotičnih zemalja, ali uz i dobro nam poznate makovnjače, orahnjače i ostale domaće blagdanske šarene kolačiće i to uz birano vino, pivo, ponoćni pjenušac te obilje filmske glazbe u svim prostorima kina.

Dolazak u kino predviđen je 31. prosinca od 20.30, a prva je projekcija u 21.30

Ulaznica, uz člansku iskaznicu Filmskih programa, stoji 150 kuna, za sve ostale je 200 kuna, a mogu se kupiti na blagajni kina Tuškanac 28., 29. i 30. prosinca od 10 do 17 sati u uredu Hrvatskog filmskog saveza, Tuškanac 1, iznad istoimenoga kina. 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 29.12.2015