Širok spektar drambe | kulturpunkt

Najave Party

<

Širok spektar drambe

Početak nove klupske drum'n'bass sezone u Zagrebu, u organizaciji Dirty Beatz kolektiva, obilježit će gostovanje britanskih glazbenika DLR i MC Gusta.

04.10.2014 , Zagreb - Attack
  • A
  • +
  • -

Leeks, Matz, Kula i Tekitoka, Dirty Beatz četvorka, poznati zagrebački drum'n'bass kolektiv, otvara sezonu uz novu generaciju glazbenika i talenata svjetske dnb scene. Ova ranojesenska večer pružit će pravi britanski underground zvuk od dva iznimna talenta koji se nalaze na uzlaznim putanjama svojih karijera.

Iako je DLR tek nekoliko godina aktualan na lokalnoj britanskoj sceni, stekao je svjetsku slavu sa svojim tehnički vrhunskim i kreativnim setovima, koji će upotpuniti njegov dugogodišnji suradnik MC Gusto sa svojim jedinstvenim liričkim i svestranim stilom mc-ijanja kojim nepogrešivo upotpunjuje široki spektar drum'n'bass stila povezujući glazbu, nastup i publiku u jedno nezaboravno putovanje i zabavu.

Nastup ovih britanskih dnb talenata održat će se 4. listopada u klubu Attack, Medika, s početkom u 23 sata, a minimalna donacija za ovaj događaj je 30 kuna do ponoći, 40 kuna nakon.

 

Objavio/la matija [at] kulturpunkt.hr 22.09.2014