Smotra glumačkih akademija | kulturpunkt

Najave Manifestacija

<

Smotra glumačkih akademija

U riječkoj Filodrammatici bit će predstavljeni studentski radovi iz škola i akademija iz Hrvatske, Srbije, BiH i Crne Gore.

16.05.2014 - 19.05.2014 , Rijeka - Filodrammatica
  • A
  • +
  • -

Smotra glumačkih akademija, susreta studenata glumačkih škola iz Zagreba, Sarajeva, Cetinja, Rijeke i Beograda, bit će održana od 16. do 19. svibnja u dvorani Filodrammatica u Rijeci, u organizaciji Studentskog kulturnog centra Sveučilišta u Rijeci. 

Tijekom četiri dana programa bit će prikazane predstave/studentski ispiti nastali na renomiranim školama Jugoistočne Europe. U popratnom programu Smotre prof. Deborah Kinghorn sa Sveučilišta u New Hampshireu (SAD) vodi radionice po Lessacovoj metodi. Radionica je na engleskom jeziku. 

Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci osnovan je 2013. godine sa zadaćom programskog i prostornog ujedinjenja studentskih programa iz kulture, definiranja identiteta i jačanja vidljivosti Sveučilišta u Rijeci i grada Rijeke u domeni studentskog standarda u kulturi, kvalitativnog i kvantitativnog jačanja studentske kulturne produkcije, te edukacije iz kulture i umjetnosti.

Program smotre možete pronaći ovdje.

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 16.05.2014