Sonično zagrijavanje | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Sonično zagrijavanje

Zagrijavanje za ovogodišnji SuperUho Festival u znaku je bendova Mile Me Deaf i ESC Life.

20.06.2015 , Zabok - Klub Regenerator
  • A
  • +
  • -

SuperUho u suradnji s Green Room Sessions iz Zaboka najavljuje koncert zagrijavanja za SuperUho Festival u klubu Regenerator u Zaboku. Organizatori feestivala su za posjetitelje koncerta pripremili nekoliko iznenađenja: uz predočenje festivalske SuperUho ulaznice ili kupovinom iste na samom ulazu u klub ulaz na koncert zagrijavanja u Zaboku je slobodan; svi posjetitelji u klubu Regenerator nakon kupnje ulaznice za koncert sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj će se podijeliti dvije festivalske ulaznice. 

Mile Me Deaf slovi za jedan od najplodnijih bendova austrijske underground scene s preko 500 snimljenih pjesama u periodu od 9 godina. Trenutno se nalaze na diskografskim kućama Siluh Records, Numavi Records, Burst The Sun Records, a u travnju ove godine su izdali album Eerie Bits of Future Trips za koji, osim uobičajenih fuzzy gitara, sadrži i puno zvukova nastalih eksperimentiranjem sa semplovima i loopovima.

ESC Life postoji od jeseni 2013. i čine ga glazbenici koji više od desetljeća sviraju na alternativnoj sceni. Ponikli iz bendova različitih glazbenih usmjerenja (Hemendex, ST!LLNESS, Man Zero, Umor), željeli su bend koji bi povezao njihovu ljubav prema jednostavnim i zaraznim pop melodijama te distorziranim gitarama. Bend je i nastupio na prošlogodišnjem izdanju SuperUha

Pored spomenutih bendova prije i nakon nastupa glazbu će birati službeni DJ SuperUha - DJ Per Le Cler

Koncert će biti održan u subotu, 20. lipnja, u klubu Regenerator u Zaboku, s početkom u 21 sat. Cijena ulaznice iznosi 20 kuna i može se kupiti isključivo na ulazu kluba.

 

Objavio/la tomislav [at] kulturpunkt.hr 16.06.2015