Sonny Vincent u Močvari | kulturpunkt

Najave Koncert

<

Sonny Vincent u Močvari

Sonny je krajem prošle godine završio svoj novi album Bizarro Hymns u Sonic Rancho Studios.

09.02.2011 , Zagreb - Močvara
  • A
  • +
  • -

Uz postavu koja će nastupiti u Hrvatskoj, Sonny Vincent - vokal i gitara, Johnny Rio – bass, Bernward K – bubnjevi i Mr. Bernadette – gitara, na albumu se pojavljuje i legendarni Scott Asheton iz skupine The Stooges.

Priča o Sonny Vincentu počinje u New Yorku sredinom sedamdesetih kada je njegova grupa Testors, zajedno s grupama kao što su Television, Patti Smith Group, Ramones, Blondie, Dead Boys, Talking Heads i The Cramps, u zadimljenim klubovima Max’s Kansas City i CBGB stvarala punk-rock scenu koja će izmjeniti rock muziku iz temelja.

Kao predgrupe će nastupiti zagrebački garage punk rockabilly bend Dykemann Family, gitariste i pjevača Gorana Lautera, poznatije po svojim bendovima Babies i Welcomin' Commitee In Flames, te zagrebački alternative rockeri Interzone koji će predstaviti svoj prvi album.

Prije i nakon koncerta publiku će zabavljati DJ Tomi Phantasma koji će puštati old school punk rock i new wave scenu.

Upad u pretprodaji iznosi 65 kn, a na dan koncerta na blagajni kluba 85 kn. Ulaznice u pretprodaji potražite na sljedećim mjestima: Klub Močvara, Planet Music, Rockmark, Kovač, Dancing Bear, Dirty Old Shop, Aždaja boutique, Punkt 13, Routte 66, te online na eventim.hr.

Objavio/la nikolina [at] kulturpunkt.hr 02.02.2011