The Split Mind | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

The Split Mind

Otvorene su prijave za likovne i književne radove koje će postati dijelom najnovijeg broja časopisa kojeg objavljuje splitska studentska udruga.

ROK: 01.08.2020
  • A
  • +
  • -

Udruga The Split Mind objavljuje natječaj za književne i likovne radove koji će biti zastupljeni u 18. broju istoimenog časopisa za književnost i kulturu. Natječaj je otvoren za sve koji se pronalaze u kategorijama: poezija, kratka proza, prijevodi, eseji i kritike te natječaj za naslovnicu i likovne radove. Rok za prijavu je 1. kolovoza 2020.

Na natječaj za poeziju, prozu, prijevode, eseje i kritike mogu se prijaviti još neobjavljeni radovi na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku. Radovi moraju biti napisani u nekoj inačici programa MS Word, a u fontu Times New Roman veličine 12. Isti pisac ili spisateljica može poslati najviše 3 pjesme, 1 priču dužine do 8 kartica (12 000 znakova s prazninama), 1 esej i/ili kritiku dužine do 8 kartica, te prijevode najviše 3 pjesme.

Na natječaj za naslovnicu i likovne radove mogu se prijaviti ilustracije, slike i fotografije koje trebaju biti u .jpg ili .png formatu, a jedna osoba može poslati najviše 3 likovna rada.

Radovi se šalju putem maila. Za književni je natječaj potrebno poruku nasloviti "Za natječaj 2020", dok se likovni radovi prijavljuju s naznakom "Za naslovnicu 2020".

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime autora ili autorice, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona. Studenti/ce koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju. Selekciju radova vrši uredništvo The Split Minda koje se sastoji od članova istoimene studentske udruge. Jedini kriterij odabira radova jest njihova kvaliteta, a popis odabranih autorica i autora bit će objavljen na Facebook stranici udruge.

Oba natječaja traju do 1. kolovoza.

 

Objavio/la hana [at] kulturpunkt.hr 30.06.2020