Spremnost na istraživanje | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Spremnost na istraživanje

Za Laubinu rođendansku izložbu umjetnik Silvio Vujičić stvara šest novih radova koji predstavljaju svojevrsnu sintezu istraživanja suvremenih umjetničkih praksi, ali i vlastitih iskustava.

20.06.2018 - 25.08.2018 , Zagreb - Lauba
  • A
  • +
  • -

U srijedu, 20. lipnja u 20 satiLauba slavi sedmi rođendan otvorenjem velike izložbe Silvija Vujičića, za koju je umjetnik stvorio šest novih radova.

"Ovi radovi su svojevrsna sinteza istraživanja, s jedne strane medija, tehnika i suvremenih umjetničkih praksi, a s druge, vlastitih iskustava, identiteta i umjetničkih preokupacija. Kao i u dosadašnjim radovima Silvio Vujičić očekuje od promatrača da se angažira i biva spreman na istraživanje i propitkivanje, podrazumijevajući pritom uvijek neku znatiželju", navode organizatori u najavi izložbe. 

Silvio Vujičić rođen je u Zagrebu 1978. godine gdje je i diplomirao na Akademiji likovnih umjetnosti u klasi profesora Miroslava Šuteja te dizajn tekstila i odjeće na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu. Djeluje kao likovni umjetnik i modni dizajner. Radove je izlagao na brojnim grupnim i samostalnim izložbama u zemlji i inozemstu.

Uz navedeno, posjetitelji će moći vidjeti i izložbu Kakve veze imaju Puma 34 i Kožarić. Laubinom rođendanskom izložbom započinje Laubin program - Ljeto u Laubi.

Izložba ostaje otvorena do 25. kolovoza.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 18.06.2018