Stažiranje u Laubi | kulturpunkt

Natječaji Ostali

<

Stažiranje u Laubi

Program stažiranja u Kući za ljude i umjetnost Lauba, kroz rad u raznim aktivnostima, pruža priliku mladima da steknu praktično iskustvo te se upoznaju s funkcioniranjem privatne zbirke suvr

27.05.2011 - 02.06.2011
  • A
  • +
  • -

Lauda želi pridonijeti umrežavanju studenata i studentica srodnih struka, te stjecanju i razmjenjivanju novih znanja i iskustava.

Radno vrijeme Kuće Lauba je od 15.00 do 23.00 sata svakoga dana. Radno vrijeme sudionika i sudionica u Programu stažiranja je od 14.30 do 19.00 u jednoj smjeni, te od 19.00 do 23.30 sati u drugoj smjeni. Svaki sudionika radi u obje smjene, ovisno o unaprijed pripremljenom rasporedu.

Program stažiranja u Kući Lauba je volonterski i traje tri mjeseca. Prvi program započinje u drugom tjednu lipnja, netom prije javnog otvorenja,  o točnom datumu početka stažiranja bit će objavješteni primljeni kandidati. Program završava 1. rujna.

Program stažiranja namijenjen je kandidatima i kandidatkinjama koji su završili studij humanističkog, umjetničkog ili ekonomskog usmjerenja, ili se nalaze na završnim godinama studija. Cilj je stvoriti tim ljudi iz različitih područja: povijesti umjetnosti, likovnih umjetnosti, dizajna, arhitekture, filozofije, sociologije, pedagogije, režije, snimanja i ekonomije, koji imaju različite interese za suvremenu umjetnost i programe Kuće Lauba. 

Prije dolaska preporučljivo je napraviti pripremu u vidu čitanja ili istraživanja o zbirci, ukoliko kandidati s njom nisu otprije upoznati.

Rok za prijave je 2. lipnja, a detaljen informacije potražite ovdje.

Objavio/la antonija [at] kulturpunkt.hr 27.05.2011