Što građani žele s Vojarnom | kulturpunkt

Najave Tribina

<

Što građani žele s Vojarnom

Tribina Planiranje ili skvotiranje - sudbina vojarne Luščić, u kojoj sudjeluju predstavnici vlasti, struke i javnosti, posvećena je budućnosti te važne karlovačke lokacije.

15.03.2018 , Karlovac - Knjižnica za mlade

U četvrtak, 15. ožujka u 18 sati u karlovačkoj Knjižnici za mlade održava se tribina Planiranje ili skvotiranje - sudbina vojarne Luščić.

Na tribini će govoriti gradonačelnik Grada Karlovca Damir Mandić, dipl. ing. arh. Vladimir Petrović, dipl. ing. biol. Antun Alegro i mag. ing. arh. Luka Krmpotić, a moderirat će je Marin Bakić.

Sudbina vojarne Luščić jedno je od važnijih pitanja za okolne gradske četvrti Luščić, Jamadol i Novi centar, ali zbog svog potencijala i lokacije i za cijeli grad Karlovac. Sudionici će komentirati što je u vezi vojarne učinjeno od prošle tribine održane u jesen 2016. godine, kakvi su planovi Grada Karlovca za njenu budućnost te kako na ovo pitanje gleda struka i što žele građani.

Tribinu zajednički organiziraju platforma KAoperativa i Društvo arhitekata, građevinara i geodeta Karlovac - DAGGK uz potporu Zaklade Kultura Nova i Grada Karlovca.

Objavio/la lujo [at] kulturpunkt.hr 13.03.2018