Strašne žene sve u 16! | kulturpunkt

Natječaji Poziv na sudjelovanje

<

Strašne žene sve u 16!

K-zona poziva zainteresirane suradnice na prijedlog teorijskih izlaganja ili drugih kulturno-umjetničkih sadržaja o strašnim ženama za 2020. godinu

ROK: 16.02.2020

Društveno-kulturni centar Šesnaestica već treću godinu provodi kontinuirani program radionica, diskusija, predavanja i večeri društvenih igara. Unutar programa posebno je popularna aktivnost "Strašne žene sve u 16!" koje nekoliko puta godišnje donose teorijska izlaganja, analize i predstavljanja životnih postignuća žena koje su zadužile društvo. U 2019. slušali smo o Rosi Luxemburg, Nasti Rojc i Nadi Dimić; a ovim putem K-zona poziva zainteresirane suradnice na prijedlog vlastitih predavanja ili drugih kulturno-umjetničkih sadržaja o strašnim ženama za 2020. godinu!

Na natječaj se mogu prijaviti osobe s boravištem u Hrvatskoj i regiji, a broj prijava po autoru/ici, odnosno izlagaču/ici, je neograničen. Moguće je predložiti izlaganje vezano za samo jednu ili više žena čiji su život i stvaralaštvo međusobno povezani.

Prijava obavezno mora sadržavati: biografiju i kontakt podatke predlagatelja/ice programa, kratku biografiju žene koja je tema predavanja, sažetak predavanja (do kartice teksta). Umjetnički i multimedijalni radovi i prezentacije na temu dodatno prilažu način realizacije i okviran troškovnik.

Prijave za program primaju se putem online formulara, a rok natječaja je 16. veljače 2020.

Detaljnije o natječaju pročitajte ovdje.

Objavio/la ivana [at] kulturpunkt.hr 22.01.2020