Street Art u dnevnom boravku | kulturpunkt

Najave Izložba

<

Street Art u dnevnom boravku

KA-MATRIX, Attack! i Savez udruga Rojc organiziraju izložbu umjetnika koji svoj rad baziraju na estetici ulične umjetnosti.

11.11.2016 , Pula - Dnevni boravak DC-a Rojc

Leonard Lesić (Facebook)

  • A
  • +
  • -

Na izložbi Street Art Karnewal u Dnevnom boravku društvenog centra Rojc u Puli bit će prikazani radovi karlovačkih umjetnika/ica Ranka Ajdinovića i Tally Rayne Adams, dugoreškog Leonarda Lesića te zagrebačkih, Lonsa, Cheza, Chucka, Mane Meia i drugih koji su povezani s udrugom Attack! i rade unutar Autonomnog centra Medika.

Na otvorenju izložbe 11. studenog u 20 sati goste će zabavljati lokalni DJ-i, a bit će predstavljen i multimedijski projekt TTYL Tally Rayne Adams iz Karlovca. Za sve umjetnike zajedničko je da se podjednako predstavljaju na gradskim pročeljima, kao i u studijskim uvjetima gdje uz platna koriste skateboardove, dijelove namještaja, gramofonske ploče, stare okvire za slike i drugi reciklirani materijal. Navedeni trenutno spadaju među najangažiranije umjetnika na svojim lokalnim scenama.

Izložbi u Puli prethodile su izložbe u Lovincu, Vukovaru i Zagrebu gdje je održano i više radionica na temu ulične umjetnosti.

Street Art Karnewal projekt je koji KA-MATRIX provodi u suradnji s udrugama Attack! (Zagreb), UKE (Lovinac),VUKA (Vukovar) i Savez udruga Rojc (Pula) kroz platformu Clubture.

Objavio/la martina.kontosic [at] kulturpunkt.hr 11.11.2016