Stručno usavršavanje za razvoj publike | kulturpunkt

Natječaji Edukacija

<

Stručno usavršavanje za razvoj publike

Zaklada "Kultura nova" poziva na Ljetnu školu stručnog usavršavanja za razvoj publike u sklopu programskog područja "Podrška za profesionalno usavršavanje za upravljanje u kulturi".

ROK: 14.06.2019

Zaklada "Kultura nova" je 16. svibnja 2019. godine u okviru Programa podrške na službenim mrežnim stranicama objavila Javni poziv za sudjelovanje na Ljetnoj školi stručnog usavršavanja za razvoj publike čime je pokrenula novo programsko područje "Podrška za profesionalno usavršavanje za upravljanje u kulturi" kroz koje će se stvarati različite prilike za stjecanje novih znanja i vještina predstavnika organizacija civilnog društva.

Bespovratna sredstva u okviru ovog Javnog poziva mogu biti dodijeljena za sudjelovanje jednog predstavnika organizacije civilnog društva na području suvremene kulture i umjetnosti (udruge ili umjetničke organizacije) na Ljetnoj školi u svrhu profesionalnog usavršavanja u polju razvoja publike. Ljetna škola održat će se u Lisabonu (Portugal), od 23. rujna 2019. do 27. rujna 2019. godine u okviru projekta ADESTE + koji je podržan kroz program Kreativna Europa.

Indikativni proračun za ovaj Javni poziv iznosi 50 000 kuna, a najviši iznos koji se može tražiti je 10 000 kuna.

Pitanja o Javnom pozivu mogu se postavljati isključivo na e-adresu u razdoblju od 16. svibnja 2019. do 10. lipnja 2019.

Svi podaci o Javnom pozivu (upute, pravila, uvjeti i kriteriji) nalaze se u Vodiču za prijavu koji je objavljen na mrežnim stranicama Zaklade, gdje je dostupna cjelokupna dokumentacija ovog Javnog poziva, uključujući e-prijavnicu kao i ogledni primjerak prijavnice.

Prijave na Javni poziv podnose se isključivo u elektroničkom obliku, a rok za podnošenje prijava je 14. lipnja 2019. godine, u 16 sati.

Objavio/la martina [at] kulturpunkt.hr 27.05.2019